Tijdens de KHN Ledenraad van 24 september zijn Anil Soekhoe en John Paulus verkozen tot nieuwe Landelijk Bestuursleden van de vereniging. Wij zijn blij dat Anil en John het bestuur komen versterken en kijken uit naar hun bijdrage voor KHN en de horeca. Zij gaan ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het verder ontwikkelen van de branche.

John Paulus, betrokken en verbindend

John Paulus volgt JanBas van Aalderen op en gaat zich bezighouden met de portefeuille Vereniging. John heeft zich als bestuurder binnen KHN al ruimschoots bewezen in regio Limburg en afdeling Maastricht & Heuvelland. Hij is een positief kritische en zeer betrokken bestuurder, die oplossingsgericht denkt. Daarnaast is John een natuurlijke verbinder en dat is zeker voor zijn zeker voor zijn portefeuille van belang.

John: “Als geboren Limburger ben ik vanuit de regio Venlo in 1989 stroomopwaarts in Maastricht beland. Daar woon en werk ik al vele jaren met veel plezier samen met mijn vrouw Lisanne en mijn 2 zonen, die inmiddels uitvliegen.

Ik heb 2 fijne café-bedrijven (Café Forum en Café Paulus) in het centrum van Maastricht. Mede dankzij 2 mooie terrassen draaien wij het hele jaar rond elke dag met veel aandacht voor muziek, cultuur en ontmoeten. Horeca is volgens mij de haarlemmer-olie van de maatschappij die gespecialiseerd is in genietmomentjes.

Als LB-lid wil ik vanuit diezelfde gedachte vooral die verbinder zijn tussen onze landelijke organisatie en alles wat er regionaal- en op afdelingsniveau speelt.”

Anil Soekhoe, innovatief en commercieel

Anil Soekhoe volgt Saskia Geraeds op als penningmeester. Tot het vertrek van Saskia is hij algemeen lid. Anil heeft ruim 20 jaar in diverse commerciële functies gewerkt binnen de ING Bank en is nu alweer zo’n tien jaar actief als horecaondernemer, vanuit een passie voor gastvrijheid. Hij is eigenaar van retail- en hospitalityconcept Hop & Stork (Den Haag, Utrecht en online) en bestuurslid van KHN Den Haag. Zijn innovatieve kijk op ondernemen, gecombineerd met een scherp financieel inzicht, maken hem een waardevolle toevoeging aan het bestuur.

In Den Haag is Anil naast bestuurslid voor KHN ook actief in een aantal andere bestuursfuncties, waaronder Economic Board Den Haag, Hospitality Board NL in Den Haag en City Centre Board Den Haag. Anil is een warm pleitbezorger van diversiteit en inclusie en zal zich binnen het LB naast het penningmeesterschap ook met dit thema bezighouden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens