Op 16 oktober vond het KHN hoteloverleg Zandvoort plaats waarvoor alle hotels in Zandvoort zijn uitgenodigd. Het nieuwe Boutiquehotel Belndin in Bloemendaal aan zee was gastheer en manager Etiënne van Ommen ontving het gezelschap met een warme hand.

Er is gesproken over actualiteiten waar hoteliers mee te maken hebben, zowel in algemene zin als op Zandvoorts niveau.

Ter sprake kwamen de volgende onderwerpen, werken met Booking. com en nieuwe features, evaluatie parkeerbeleid Zandvoort, start gemaakt met bundeling krachten om de zakelijke markt te bewerken, Cybercrime en veiligheid en de webinar hierover op 5 november, ontwikkelingen CAO, lobby tegen de BTW-verhoging, sociale veiligheid op de werkvloer, Energie efficiency, het KHN vacatureplatform, KHN inspiratietours welke terug zijn en weer volop worden georganiseerd.

Het volgende KHN hoteloverleg Zandvoort vindt plaats op dinsdag 1 april 2025 om 14.00 uur.

Het verslag van de bijeenkomst is naar de direct genodigden gestuurd, heb je ook interesse in het verslag, laat het weten via zandvoort@khn.nl

Meer horecanieuws lezen vanuit Zandvoort? Kijk op http://www.khn.nl/zandvoort.

Onderstaand een foto-impressie van het Boutiquehotel Blendin.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens