Nu alle horecabedrijven weer geopend zijn zien we dat allerlei overheidsdiensten ook weer frequenter controles uitoefenen. De Nederlandse Voedsel Waren Autoriteit (NVWA) controleert weer veel bedrijven in Amsterdam. Focuspunten daarbij zijn controles m.b.t. hygiëne, maar ook of de voorschriften uit de hygiënecode strikt worden nageleefd. Neem bijvoorbeeld de schoonmaakplannen, registratie- en terugkoel processen. Ook is er veel aandacht voor ongedierte bestrijding.
Steeds vaker is er direct sprake van een boete zonder eerst een waarschuwing te hebben gekregen. Wil je weten hoe je dit kunt voorkomen?Kom zelf of stuur een van je medewerkers naar onze workshop Hygiënecode.
KHN Amsterdam organiseert een workshop van ongeveer 2 uur waarin wordt uitgelegd hoe je de belangrijkste regels uit de hygiënecode kunt toepassen en hoe je de voedselveiligheid en hygiëne kunt bewaken.
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken.
Aan het einde van de workshop:
Voor meer informatie en aanmelden klik hier.