Duurzaamheid is niet langer een trend, maar een noodzaak. Steeds meer gasten letten op de duurzame initiatieven van hotels en restaurants bij hun keuze voor een verblijf of een maaltijd.

Daarom wil KHN Amsterdam, in samenwerking met de gemeente Amsterdam en de Green Hotel Club, inventariseren hoe we horecaondernemers in Amsterdam het beste kunnen ondersteunen bij het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Wij nodigen alle horecaondernemers uit om deel te nemen aan deze enquête: Inventarisatie Duurzaamheid.

Amsterdam zet al flinke stappen op het gebied van duurzaamheid met initiatieven zoals de No Waste Challenge 020, het plasticvrij terras en focus op energiebesparing. Met deze enquête willen we graag peilen welke thema’s binnen duurzaamheid het meest relevant zijn voor jouw onderneming en waar jij nog ondersteuning kunt gebruiken.

Deze enquête heeft als doel om meer projecten te ontwikkelen, eventueel ondersteund met gemeentelijke subsidies, die aansluiten bij de behoeften van de Amsterdamse horeca. Hierbij wordt gekeken naar thema’s zoals voedselverspilling, energietransitie, biodiversiteit, en de eiwittransitie.

Het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 10 minuten van je tijd kosten. We waarderen jouw input en horen graag van je welke successen je al hebt behaald en welke uitdagingen je nog tegenkomt.

Klik hier voor de enquête: Inventarisatie Duurzaamheid

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens