Een serie bijeenkomsten om overzicht te krijgen in de ontwikkelingen op de Friese arbeidsmarkt die als input dienen voor onze Meerjarenagenda.

Wat zijn ook alweer overzichtbijeenkomsten?
In de overzichtbijeenkomsten benoemen we samen kansen per sector als input voor onze meerjarenagenda. In deze meerjarenagenda maken we in de fase Overzicht, samen met al onze 28 partners, keuzes voor onze regionale dienstverlening. De bijeenkomsten zijn een vervolg op de inzichtbijeenkomsten.

In december organiseren we de 2e serie overzichtbijeenkomsten voor de sectoren Gastvrijheid, Industrie & Productie, Zakelijke dienstverlening en Handel & Retail. In september en oktober organiseerden we al 4 overzichtbijeenkomsten voor de sectoren Bouw & Techniek, Groen & Agri, Zorg & Welzijn en Transport & Logistiek.

Voor wie?
De overzichtbijeenkomsten zijn voor onze netwerkpartners, de deelnemers aan de inzichtbijeenkomsten (accountmanagers werkgeversdienstverlening, collega’s werkzoekendendienstverlenging, SBB, het Leerwerkloket, RMT & onderwijs). Daarnaast nodigen we werkgevers uit de specifieke sectoren uit.

Wanneer: maandag 9 december 2024
Tijd: 12.30 - 16.00 uur
Waar: De Fabriek (James Wattstraat 4, Leeuwarden
Aanmelden: Gastvrijheidssector - Opleidingen Leeuwarden

Graag tot ziens!

Heb je vragen over dit bericht? Neem dan contact op met José Fikenscher, 06-43362924 of Hendrickje Scholten, 06-19640772

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens