KHN Regio Zuid-Holland organiseert trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland. Bekijk hieronder het aanbod voor april.
Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.
Heb je personeel in dienst? Dan ben je volgens de Arbowet verplicht tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV-er) binnen jouw bedrijf aanwezig te hebben. Bij incidenten of calamiteiten komen de bedrijfshulpverleners direct in actie. Ze verlenen Eerste Hulp bij ongevallen, bestrijden een beginnende brand of ze ontruimen het gebouw of terrein. Waar dit nodig is alarmeren ze brandweer, politie en/of ambulance. Het BHV certificaat heeft een geldigheidsduur van één jaar. Jaarlijks ontvang je digitaal een herinnering in verband het inplannen van BHV herhalingslessen, hierdoor behoudt het certificaat zijn geldigheid en de cursist de kennis die is opgedaan tijdens de cursus.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.
Mensen aansturen, een team leiden en met de horeca drukte omgaan. Luisteren je medewerkers wel naar je? Zijn ze gemotiveerd en betrokken? Werkt het team zoals jij dat wilt? Weet je hoe je het beste uit je collega’s haalt? Een professionele leidinggevende maakt goed gebruik van zijn mensenkennis en zelfkennis, zodat hij op een heel natuurlijke manier de leiding neemt. Of nóg beter: de leiding krijgt. Ben je al chef, maar wil je ook weten hoe je een goede baas wordt? Dan is deze training geknipt voor jou. In deze training wordt de basiskennis behandeld die nodig is om mensen aan te sturen, een team te leiden en met de horeca-drukte om te gaan. Professioneel Leidinggeven in de horeca is een vak apart.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.
Wil je persoonlijk advies of maatwerk over ons trainingsaanbod en hoe je dit in jouw bedrijf kunt inzetten? Neem dan contact op via khncursussen@khn.nl. Bekijk hier het hele cursusaanbod van KHN Zuid-Holland.
Stel ze via khncursussen@khn.nl of 0348 48 94 76.