KHN Regio Zuid-Holland organiseert trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio Zuid-Holland. Bekijk hieronder het aanbod voor april.

Cursus sociale hygiëne (2 dagdelen) in Delft op 1 en 8 april 2025

Schenk je alcoholhoudende dranken in een horecabedrijf of op een evenement? Dan zal de leidinggevende of jezelf in het bezit moeten zijn van een SVH Verklaring Sociale Hygiëne. Ook moet de leidinggevende of jijzelf gedurende de drankverstrekking, aanwezig zijn. Op een horecavergunning moet tenminste de eigenaar vermeld staan en - indien aanwezig - moet de leidinggevende bijgeschreven worden op het aanhangsel van de vergunning. Zij horen beiden in bezit te zijn van de SVH Verklaring Sociale Hygiëne.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Bhv-training in Zoetermeer op 22 april 2025

Heb je personeel in dienst? Dan ben je volgens de Arbowet verplicht tenminste één bedrijfshulpverlener (BHV-er) binnen jouw bedrijf aanwezig te hebben. Bij incidenten of calamiteiten komen de bedrijfshulpverleners direct in actie. Ze verlenen Eerste Hulp bij ongevallen, bestrijden een beginnende brand of ze ontruimen het gebouw of terrein. Waar dit nodig is alarmeren ze brandweer, politie en/of ambulance. Het BHV certificaat heeft een geldigheidsduur van één jaar. Jaarlijks ontvang je digitaal een herinnering in verband het inplannen van BHV herhalingslessen, hierdoor behoudt het certificaat zijn geldigheid en de cursist de kennis die is opgedaan tijdens de cursus.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden
.

2-daagse training Professioneel leidinggeven in Den Haag op 28 en 29 april 2025

Mensen aansturen, een team leiden en met de horeca drukte omgaan. Luisteren je medewerkers wel naar je? Zijn ze gemotiveerd en betrokken? Werkt het team zoals jij dat wilt? Weet je hoe je het beste uit je collega’s haalt? Een professionele leidinggevende maakt goed gebruik van zijn mensenkennis en zelfkennis, zodat hij op een heel natuurlijke manier de leiding neemt. Of nóg beter: de leiding krijgt. Ben je al chef, maar wil je ook weten hoe je een goede baas wordt? Dan is deze training geknipt voor jou. In deze training wordt de basiskennis behandeld die nodig is om mensen aan te sturen, een team te leiden en met de horeca-drukte om te gaan. Professioneel Leidinggeven in de horeca is een vak apart.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden
.

Persoonlijk advies of maatwerk?

Wil je persoonlijk advies of maatwerk over ons trainingsaanbod en hoe je dit in jouw bedrijf kunt inzetten? Neem dan contact op via khncursussen@khn.nl. Bekijk hier het hele cursusaanbod van KHN Zuid-Holland.

Vragen?

Stel ze via khncursussen@khn.nl of 0348 48 94 76.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens