De gemeente Zaanstad biedt horecaondernemers de mogelijkheid om €5.000,- subsidie te ontvangen voor het duurzaam verwarmen van het terras

Maak nu gebruik van subsidie voor duurzame terraskussens van Sit & Heat

Sit & Heat is een energiezuinige terrasverwarming in de vorm van maatwerk warmtekussens. Gasten worden direct verwarmd vanuit het zit- en rugvlak, waardoor er geen warmte verloren gaat aan de buitenlucht.

De warmtekussens zijn duurzaam, energiezuinig, comfortabel en geven meer beleving aan je terras. Inmiddels zijn de verwarmde kussens al op meerdere plekken in Zaanstad te vinden.

Ondernemers kunnen de kussens aanschaffen met 50% subsidie tot een maximum van € 5.000,- per ondernemer. De subsidie loopt tot 31 oktober of stopt zodra de totaalgrens van € 75.000,- is bereikt. KHN leden ontvangen nog eens 15% korting op de prijzen van Sit & Heat.

Ben jij horecaondernemer in de gemeente Zaanstad en wil je gebruik maken van deze subsidie? Stuur dan een e-mail naar Roel de Vries (roel@sitandheat.com) en hij neemt contact met je op. De verwarmde kussens worden op maat gemaakt voor de ondernemer. Kijk voor meer informatie over de subsidie op de site van de gemeente Zaanstad.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens