Bij VMBO On Stage gaan bijna 1000 vmbo leerlingen uit een regio op het Beroepenfeest in gesprek met beroepsbeoefenaren uit verschillende sectoren. Doel hiervan is o.a. om onze VMBO-ers in de spotlights te zetten en ze te helpen bij het maken van een passende studiekeuze. En een positief podium bieden, want zij doen ertoe! Bovendien is het een mooie kans voor werkgevers om al in een vroeg stadium in contact te komen met potentieel toekomstige werknemers en hun bedrijf of beroep in de picture te zetten. We zijn hiervoor nog op zoek naar beroepsbeoefenaren uit de horeca die enthousiast zijn over hun beroep en dit enthousiasme willen delen met deze leerlingen.

Beroepenfeest en Doe Dag

Op het Beroepenfeest gaan leerlingen in gesprek met beroepsbeoefenaren uit alle sectoren over beroep, werkdag etc. en maken zij afspraken (matches) voor de Doe Dag. Op de Doe Dag gaan de leerlingen op Werkbezoek bij de verschillende bedrijven om kennis te maken met het beroep.
Wanneer je je aanmeldt ben je op het Beroepenfeest aanwezig van 12.30 - 16.00 uur om de gesprekken te voeren met de leerlingen, waarna je de leerlingen waarmee je dat afspreekt op jouw werkplek ontvangt op de Doe Dag voor een werkbezoek van een dagdeel.

Meer informatie of direct aanmelden?

Voor meer informatie ga naar www.onderwijsonstage.nl en kijk of er in jouw regio al een On Stage plaatsvindt! In dit schooljaar vinden er Beroepenfeesten plaats in 22 regio's. Klik hier voor een compleet overzicht en de contactgegevens per regio. Aanmelding verloopt via de website van de betreffende regio. Na aanmelding ben je direct zichtbaar als deelnemer op de site en ontvang je een bevestigingsmail van de projectleider van die regio.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens