Zijn streekproducten écht lekkerder of gezonder? Kan ik me als horecaondernemer onderscheiden met een lokale kaart? Hoe komen mijn producten van land naar de klant? Kan deze afzet van streekproducten duurzaam geregeld worden?
Het Liof heeft het bestuur van KHN Limburg gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.
Tijdens dit event nodigen we ondernemers uit de horeca- en agrosector uit om geïnspireerd en geïnformeerd te worden over de voordelen en kansen van lokaal produceren en consumeren. En hoe je met meer smaak ook nog eens kunt bijdragen aan een gezondere wereld. Want we weten het allemaal: wat van ver komt laat altijd een grotere foodprint achter.
Op deze dag presenteren we een breed scala aan korte presentaties over allerlei aspecten van lokaal produceren en consumeren én de voordelen van deze korte ketens. Natuurlijk kun je ruimschoots proeven van diverse streekproducten en heb je de gelegenheid om uitgebreid te netwerken. En dat alles op een pracht locatie.
Waar: Maandag 5 juni 2023
Tijd: 10.00 tot 15.00 uur
Waar: Philips terrein De Weerstand, Bredeweg 10 in Roermond
Klik hier voor het programma en aanmelden.