Op donderdag 25 juli vonden de Strandverkiezingen plaats bij Beachclub Perry’s, het beste paviljoen van 2023. Onder andere de winnaars van de prijs voor het Beste Paviljoen en het Schoonste Strand van Nederland werden bekend gemaakt. Saskia Geraeds, Landelijk Bestuurslid van KHN, reikte de prijs voor Beste Paviljoen uit aan Woest 17.

Vorig jaar won dit moderne paviljoen in het Zeeuwse Nieuwvliet al de titel voor de Beste Nieuwkomer van 2023. Dit jaar waren de jury, mystery guests en het publiek zelfs nog dieper onder de indruk van dit prachtige paviljoen.

Beste nieuwkomer, Meest Duurzame paviljoen en Beste Zoetwaterpaviljoen 2024

Naast de prijzen voor het Beste Paviljoen, waren er prijzen in verschillende categorieën. De Beste Nieuwkomer was strandclub Horizon in Renesse. Het Meest Duurzame Paviljoen werd Nederzandt in Zuid-Holland en Oranje Buiten in Hoorn werd uitgeroepen tot het Beste Zoetwaterpaviljoen van 2024.

Schoonste stranden

Ook werden de prijzen uitgereikt voor de Schoonste Stranden. Het strand van Vluchtenburg – gemeente Westland werd uitgeroepen tot het Schoonste Strand van Nederland. Op de Waddeneilanden werd het strand van Hollum – gemeente Ameland uitgeroepen tot het Schoonste Strand.

Over de verkiezingen

De Strandverkiezingen worden georganiseerd door Strand Nederland en Rijkswaterstaat en worden ondersteund door Food Inspiration, Koninklijke Horeca Nederland, de Nederlandse Kustvereniging en Blauwe Vlag/Green Key Nederland. Alle ondernemers krijgen hun inspecties toegestuurd zodat ze kunnen leren

We komen op voor de belangen van horecaondernemers aan de kust, lees meer over deze vruchtbare samenwerking op https://www.khn.nl/nieuws/nkv-khn-en-strand-nederland-een-vruchtbare-samenwerking.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens