Maandag 23 september gaat de Week van de horeca van start. Wat ooit begon als de Nationale Horecadag, waarvan wij een van de founding partners zijn, is inmiddels uitgegroeid tot de Week van de Horeca.

Maandag 23 september gaat de Week van de horeca van start. Wat ooit begon als de Nationale Horecadag, waarvan wij een van de founding partners zijn, is inmiddels uitgegroeid tot de Week van de Horeca. Een landelijk initiatief om te laten zien hoe mooi onze branche is om in te leren, werken en genieten. Ook wordt tijdens deze week de horecamedewerker extra in het zonnetje gezet.

Vier jij de horeca mee? Tijdens de Week van de horeca kun jij je medewerkers extra in de spotlight zetten, door bijvoorbeeld iets lekkers in de kantine of back of house te zetten. Diverse horecaopleidingen organiseren open dagen om jongeren te enthousiasmeren voor een horecaopleiding. Ook worden er op verschillende plekken in Nederland workshops en kijkjes achter de schermen georganiseerd.

Wij zijn partner van de Week van de Horeca en vinden het erg belangrijk om positieve aandacht te creëren voor de branche en alle horecaprofessionals. Vier de horeca vooral mee en deel jullie activiteit op social media met #Weekvandehoreca en #KHN.

KHN-Voorzitter Marijke Vuik: “We staan volledig achter het doel van de Week van de Horeca: laten zien hoe leuk, veelzijdig en waardevol (werken in) de horeca is. Tijdens deze week zetten we onze branche en onze medewerkers in het zonnetje. Tegelijkertijd biedt het een uitgelezen kans om nieuw talent te bereiken en te laten zien dat een baan in de horeca een serieuze en waardevolle carrièrekeuze is.”

Meer informatie

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens