Het werken met zelfstandigen staat volop in de belangstelling. Het kabinet wil dat meer mensen een vaste baan krijgen en wil het beroep op flexibele contractvormen terugdringen. Het tegengaan van schijnzelfstandigheid door zzp’ers is een van de maatregelen om dit te bewerkstelligen. De Belastingdienst gaat hier vanaf 2025 weer volledig op handhaven.

Op donderdag 3 oktober 2024 organiseren we van 10:00 tot 12:00 uur een webinar over het werken met ZZP-ers in 2025.

In dit Webinar zal Edith de Bourgraaf namens de Belastingdienst nader toelichten hoe in de aanloop naar en na het opheffen van het handhavingsmoratorium per 1 januari 2025 de handhaving er precies uit komt te zien. De Belastingdienst zal hierbij onder meer nader toelichten hoe de handhavingsaanpak er precies uit komt te zien. Ook is er de mogelijkheid om algemene vragen te stellen.

Daarna gaat AWVN (mr. Esther van den Bergh, advocaat en mr. Armand Lahaije, adviseur internationaal/ fiscaal) in op wat dit betekent in de praktijk voor jou als horecaondernemer. Welke vragen en onzekerheden spelen rond dit thema en hoe ga je hier praktisch mee om.

  • Hoe zit het met het huidige toetsingskader ter kwalificatie van een werkrelatie en welke wijzigingen zijn daarin te verwachten?
  • Wat zijn de mogelijke gevolgen voor opdrachtgevers als er weer gehandhaafd wordt en/of als nieuwe wetgeving in werking treedt?
  • Wat voor claims kunnen opdrachtgevers verwachten?
  • Hoe kan jij je voorbereiden op aankomende veranderingen?
Meld je aan

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens