We leven in een digitale wereld waarin cyberveiligheid steeds belangrijker wordt voor ondernemers en steeds meer ondernemers worden geconfronteerd met negatieve gevolgen. Daarom willen we jou attenderen op een unieke kans: vanaf vandaag kun je als ondernemer in de regio Amsterdam-Amstelland een gratis cyberadviesgesprek aanvragen! Dit adviesgesprek wordt uitgevoerd door I4Talent, een specialist op het gebied van digitale veiligheid.

Waarom deelnemen?

Cyberaanvallen vormen een reëel risico voor ondernemingen van alle groottes, en met een simpel adviesgesprek kun je al veel schade voorkomen. Tijdens het gesprek komt een specialist bij jou langs om de digitale kwetsbaarheden van jouw onderneming in kaart te brengen en geeft je een op maat gemaakt adviesrapport met aanbevelingen. Dit rapport wordt uitgebreid met je doorgenomen, zodat je precies weet wat je kunt doen om je digitale veiligheid te verbeteren.

Hoe werkt het?

Vraag je adviesgesprek eenvoudig aan via Cyberadviesgesprek - PVO Amsterdam-Amstelland (pvo-amsterdamamstelland.nl). Een specialist van I4Talent plant een afspraak in en komt fysiek langs. Samen loop je door een vragenlijst, die resulteert in een op maat gemaakt adviesrapport. Je ontvangt het adviesrapport digitaal en kunt het daarna downloaden. Twee weken na het gesprek worden alle gegevens verwijderd, privacy gegarandeerd!

Wie kan meedoen?

Dit aanbod is speciaal gericht op MKB-ondernemers uit elke sector. Of je nu een restaurant, café of winkel hebt, als je een website, bankrekening of winkel hebt, ben je kwetsbaar voor cyberrisico’s. Dit gesprek helpt je om je bedrijf te beschermen. Het is een misvatting dat je als relatief klein bedrijf niet interessant bent voor cybercriminelen.

Let op: dit gratis aanbod geldt tot 31 december 2024, dus wacht niet te lang met het plannen van jouw gesprek!

We hopen dat je gebruik maakt van deze kans om de digitale weerbaarheid van jouw bedrijf te versterken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens