Steeds vaker hoort het bestuur van KHN Moerdijk geluiden over agressief gedrag. Daarom staat dit thema de komende periode centraal. Lees erover in deze nieuwsbrief.

Drank & drugs vormen al jaren een probleem binnen onze maatschappij maar met name het drugsgebruik onder jongeren is de laatste tijd de aanjager van agressief gedrag binnen de horeca. Samen met de gemeente Moerdijk willen we dit onderwerp adresseren en op de kaart zetten.

Daarom willen we je attenderen op de Week van de Veiligheid (7 tot 10 oktober) van het Platform Veilig Ondernemen waar KHN mee samenwerkt.

Vervolgens willen we er ook aandacht aan besteden op de algemene ledenvergadering (ALV) van 14 oktober (save the date!).
Een andere stap die we willen zetten is het aanbieden van een gratis agressie-training voor het personeel dat bij jullie op de werkvloer staat. Deze training zal sterk praktijkgericht zijn en biedt tools om in de toekomst agressief gedrag in toom te houden.

Hierna zullen nog meer stappen volgen maar deze moeten nog verder worden uitgewerkt. Te denken valt aan een campagne richting de ouders van uitgaande jongeren en/of scholen.

In het kort:

* Week van de Veiligheid is van 7 tot 10 oktober.

* Check de site van Week van de Veiligheid.

* Save the date voor de ALV op 14 oktober.

* Denk na of je je personeel naar de gratis training wil sturen (zelf ben je uiteraard ook welkom).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens