In samenwerking met de gemeente Utrecht, Utrecht Marketing en Koninklijke Horeca Nederland wordt van 30 september t/m 6 oktober aandacht gegeven aan de allereerste Utrechtse Veggieweek.

Gezamenlijk zetten we in op het stimuleren van het kiezen van een vegetarische optie op de menukaart van restaurants. In Utrecht kun je op steeds meer plekken goed vegetarisch of zelfs veganistisch eten. Met deze campagne worden Utrechtse initiatieven extra onder de aandacht gebracht.

Hoe kan je meedoen?
Heb je een aantal vegetarische gerechten op de kaart staan, is jouw horecagelegenheid al volledig vegetarisch ingericht of wil je een speciaal menu of nieuwe vegetarische gerechten ontwikkelen en aanbieden? Meld je dan hier aan bij Utrecht Marketing. Op de website Ontdek-Utrecht.nl worden de initiatieven verzameld. Voorafgaand en tijdens Veggieweek Utrecht wordt er aandacht gegeven onder bezoekers en bewoners aan deze initiatieven.

Geef zelf ook aandacht aan de Veggieweek
Heb je jouw onderneming opgegeven? Dan is het leuk als je zelf ook aandacht geeft aan Veggieweek Utrecht. Hier download je diverse uitingen voor bijvoorbeeld op jouw social media kanalen. Samen verspreiden we de boodschap!

World Veggie Day
Jaarlijks vindt op 1 oktober de World Veggie Day (Wereld Vegetarisme Dag) plaats. Dit is de kick-off van de maand van het vegetarisme. Op deze dag organiseren tal van organisaties wereldwijd evenementen zoals diners, flyer-acties, workshops en debatten om aandacht te creëren voor het vegetarisme. Met de Utrechtse Veggieweek sluiten we hier op aan.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens