Sinds enkele weken kunnen de gasten van Grand Hotel Valies én Hotel Dux in Roermond genieten van het Limburgse streekontbijt. Een culinaire ervaring met lokale producten die de regio Limburg rijk is. Dit streekontbijt is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen lokale producenten, horecagelegenheden en diverse partners.
Wij nodigen je van harte uit op woensdag 5 februari van 10.30 tot 12.00 uur bij Grand Hotel Valies om zelf het Limburgs streekontbijt te proeven en te ervaren. Op deze manier zie je hoe streekproducten, duurzame samenwerking en kwaliteit hand in hand gaan. Interesse om ook een streekproducten ontbijt te serveren? RVS-LB helpt hier graag bij.
Tijdens de ontbijtsessie, zal Dennis Jacobs, Hotel Manager Grand Hotel Valies zijn visie delen over het Limburgse streekontbijt en waarom het zowel voor gasten als ondernemers een meerwaarde biedt.
Giel Polman, directeur Limburg Marketing en Christel Nabuurs, KHN Regiomanager Noord-en Midden Limburg gaan in op de onderlinge samenwerking en hoe door het gezamenlijk verk(n)open, nog meer de lokale boeren, horeca en economie ondersteund kan worden.
Marc Helwegen, ketenregissseur RVSLB zal nader ingaan hoe de bestellingen van streekproducten snel en efficiënt van producent naar horecazaak gaan, welke streekproducten voorhanden zijn om een uitgebreid ontbijt buffet in te richten en welke point of sales (POS) items er zijn ter ondersteuning.
Tijdens de ontbijtsessie is er ook netwerkruimte om ideeën uit te wisselen met collega’s en aan onze strategische partners, zoals de Provincie, LLLTB, Rabobank, om vragen te stellen.
Aanmelden
Let op, er zijn slechts 50 plekken beschikbaar. Aanmelden is noodzakelijk en kan, via de onderstaande QR code, klik HIER of stuur een E-mail naar info@rvslb.nl
We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te ontdekken wat het Limburgse Streekontbijt kan betekenen voor jouw horecagelegenheid! Samen zijn we trots op Limburg!