De inschrijving voor het NK De Lekkerste 2025 is geopend. Het jaarlijkse evenement voor de fast casual branche vindt zoals altijd plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam. We zijn als trotse partner betrokken bij de wedstrijden en gaan ook weer een deelnemer volgen in de voorbereidingen. Houd onze kanalen dus in de gaten.

Dit jaar belooft het NK De Lekkerste extra bijzonder te worden. De veertigste editie van het NK Lekkerste Broodje en de tiende editie van het NK Lekkerste Hamburger markeren een speciaal jubileum. Of je nu een ervaren chef-kok bent of een opkomend talent, het NK biedt acht spannende wedstrijden waarin je kunt laten zien wat je in huis hebt.

Waarom meedoen?

Het is niet alleen een mooie kans om je culinaire creaties te laten beoordelen door een jury, maar ook om je netwerk uit te breiden en te leren van collega's. Heb jij een talent in dienst? Deelnemen aan het NK De Lekkerste is een mooie kans om je bedrijf op de kaart te zetten. Lees nog meer redenen om mee te doen.

Meedoen? Schrijf je nu in via de website van Stichting De Lekkerste Wedstrijden en zorg dat je erbij bent in januari 2025. En lees de tips van Rohini Atwaroe. Zij veroverde ze de titels voor zowel de Lekkerste Burger als de Lekkerste Pannenkoek.

Programma NK De Lekkerste

Het NK De Lekkerste 2025 vindt plaats tijdens de Horecava in RAI Amsterdam, van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari. Het programma van het NK wordt uitgespreid over alle vier de dagen, met elke dag twee wedstrijden. Locatie: hal 11.

Maandag 13 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Broodje
15.00 uur: NK Lekkerste Burger

Dinsdag 14 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Pasta
15.00 uur: NK Pizza bakken

Woensdag 15 januari
11.00 uur: Lekker Anders
15.00 uur: NK Lekkerste Vegan Burger

Donderdag 16 januari
11.00 uur: NK Lekkerste Pannenkoek
15.00 uur: NK Loaded Fries

Lees meer: KHN | Het Nederlands Kampioenschap ‘De Lekkerste…’

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens