Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert Marcel de Graaf van Het Palace Hotel Zandvoort met 40 jaar lidmaatschap van KHN. Het Palace Hotel is dankzij haar grote toren en ligging aan zee een icoon in Zandvoort. KHN is trots dat het familiebedrijf al 40 jaar lid is van de grootste brancheorganisatie voor de horeca. Regiomanager Ivo Berkhoff feliciteerde General manager René van Wielink met dit bijzondere jubileum.

Hét gezicht van Zandvoort
Het Palace Hotel is sinds de oprichting in 1965 een herkenbaar gezicht op de boulevard in Zandvoort. Destijds opgericht door de familie Bouwes, nam Marcel de Graaf het bedrijf in 1983 over. Hij is nog steeds eigenaar van het hotel. General Manager René van Wielink staat sinds 2021 aan het roer van Het Palace Hotel en heeft al zijn ervaring in de hotellerie en recreatiebranche meegenomen om het succes voort te zetten.

Het inpandige Japans en sushi georiënteerde restaurant ZIZO wordt gerund door dochter Robin de Graaf. Robin startte dit concept in het klein en breidde het uit tot een restaurant met 125 zitplaatsen. Het Hotel telt 58 kamers variërend van comfortabele éénpersoonskamers tot een loft kamers met prachtig zeezicht.

Volop ambities
De laatste jaren richt het Palace Hotel zich steeds meer op de zakelijke markt. Gasten combineren formele bijeenkomsten met ontspanning in een van de nabijgelegen strandpaviljoens. De kracht van het hotel ligt in de samenwerkingen met regionale partners zoals Smidtje Rondvaarten, Holland Casino Zandvoort, Marketing Zandvoort, Meijer aan Zee, Thalassa, Escape Room Zandvoort, Racesquare en het Zandvoorts Museum.

De toekomstplannen zijn ambitieus: het Palace Hotel werkt aan de nieuwbouw van circa 140 kamers, naast de bestaande 58 kamers, De gesprekken hierover met de gemeente verlopen constructief. Als dit gerealiseerd wordt is Zandvoort een icoon en parel rijker.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens