Heb jij passie voor de horeca binnen de gemeente Alkmaar, een groot netwerk en heb je bestuurlijke ambities? Dit is je kans! Omdat de huidige voorzitter Karin Hiemstra-Kalverboer per 1 november jl. haar bedrijf heeft verkocht, is het bestuur op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Met 130 leden in de afdeling Alkmaar ben je als voorzitter contactpersoon voor gemeentelijke zaken. Bijvoorbeeld voor het input leveren op belangrijke lokale zaken zoals het horeca-en vergunningenbeleid, het terrassenbeleid, openbare orde en veiligheid.
Daarnaast ben je samen met je collega-bestuurders en regiomanager van KHN de ogen en oren van alle leden richting de vereniging. Natuurlijk is er ook ruimte voor sociale evenementen en het netwerken met je collega-ondernemers. Het bestuur organiseert jaarlijks bijeenkomsten, borrels of trainingen.

Wil jij graag het verschil maken voor onze branche? En met elkaar zorgen voor het beste lokale ondernemersklimaat? Dan ben jij de nieuwe voorzitter van de afdeling KHN Alkmaar.

Wie zoeken wij? De nieuwe voorzitter:

  1. Is lid van KHN en actief horecaondernemer of ondernemer in de gastvrijheidssector.
  2. Is in staat om als ambassadeur van KHN Alkmaar op te treden, is representatief en diplomatiek.
  3. Is van onbesproken gedrag en integer.
  4. Is leergierig, staat open voor nieuwe ideeën en is een teamspeler.
  5. Is bereid en in staat zich te verplaatsen in het standpunt van anderen en zich te richten op het belang van de afdelingsleden en van KHN in het algemeen, drukt daarbij niet zijn eigen mening door.
  6. Is een netwerker en kan zijn netwerk effectief inzetten voor de belangen van de (afdelings-)leden en heeft interesse voor de lokale politiek.
  7. Kan actief signalen van leden vanuit de afdeling binnen het bestuur bespreken en zo nodig vertalen in concrete acties. Uiteraard passend binnen het algemeen beleid van KHN.
  8. Kan hoofd- en bijzaken onderscheiden, beschikt over een helikopterview en kan weloverwogen beslissingen nemen.
  9. Kan zakelijk vergaderen en opereren als lid van een team binnen een groter verenigingsverband.

Ben jij een echte bestuurder, zie je de voorzittersrol wel zitten en wil je meer weten over het KHN bestuur Alkmaar? Neem dan contact op met Karin Hiemstra-Kalverboer (karin@defransman.nl - 06-24408408) of met regiomanager Miriam Geerlings (m.geerlings@khn.nl - 06-53379574).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens