Met de start van de biologische promotiecampagne door de overheid in juni neemt de bekendheid van en de vraag naar biologisch snel toe.

Bio op de kaart

Een recent onderzoek van Foodservice Instituut Nederland toont dat er kansen zijn voor de horeca om op de biologische trend in te spelen. Een tweede onderzoek in de catering toont aan dat biologisch niet altijd duurder hoeft te zijn. Het aandeel biologisch in de out-of-home loopt nog sterk achter bij de retail, maar dat gaat veranderen. Hoe kan de horeca inspelen op de trend van lekker biologisch en lokaal? Waar haal je de producten vandaan? Hoe verleid je de consument? En hoe zit het met de kosten? Op deze bijeenkomst informeert u zich over de kansen, maak je kennis met potentiële leveranciers en proef je de smaak van biologisch en lokaal.

Wanneer: Maandag 25 november 2024
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Waar: Wasven, 30 Celebeslaan 5641 AG Eindhoven

Programma

  • 14.30 uur Inloop
  • 15.00 uur Welkom en sprekers
    - Suzanne Vrinte (Bionext) - welkom
    - Nikki van Kuijk (Greendish) - Verleiding van de gast met lekker duurzaam en biologisch
    - Nol van Rijssel (biologische boer) - Biologisch landbouw in de praktijk
    - Eloïse van Rijswijk (Beukk) - Biologisch en natuur inclusief uit de regio
    - Alfred van Kempen (Wasven) - praktijkervaring biologische horeca
    - Steven Ijzerman (Udea) - Biologisch, betaalbare prijzen en het geheim van Anne & Max
    - Bavo van den Idsert (kwartiermaker en Stichting EKO) - Bioregio’s Noord-Brabant en EKO
  • 16.00 uur Netwerkborrel en hapjes met diverse leveranciers, onder meer Budels, Sundara, Jet drinks, Wasven, Beukk en Udea

Aanmelden

Neem gratis deel aan deze bijeenkomst. Klik hier om je aan te melden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens