Met de start van de biologische promotiecampagne door de overheid in juni neemt de bekendheid van en de vraag naar biologisch snel toe.
Een recent onderzoek van Foodservice Instituut Nederland toont dat er kansen zijn voor de horeca om op de biologische trend in te spelen. Een tweede onderzoek in de catering toont aan dat biologisch niet altijd duurder hoeft te zijn. Het aandeel biologisch in de out-of-home loopt nog sterk achter bij de retail, maar dat gaat veranderen. Hoe kan de horeca inspelen op de trend van lekker biologisch en lokaal? Waar haal je de producten vandaan? Hoe verleid je de consument? En hoe zit het met de kosten? Op deze bijeenkomst informeert u zich over de kansen, maak je kennis met potentiële leveranciers en proef je de smaak van biologisch en lokaal.
Wanneer: Maandag 25 november 2024
Tijd: 15.00 - 17.00 uur
Waar: Wasven, 30 Celebeslaan 5641 AG Eindhoven
Neem gratis deel aan deze bijeenkomst. Klik hier om je aan te melden.