Van 15 tot 22 maart openen bedrijven in de regio Noord-Holland Noord hun deuren voor werkzoekenden, studenten en andere geïnteresseerden. Dit is een mooie gelegenheid om jouw horecabedrijf in de kijker te zetten, nieuw talent aan te trekken en jouw passie te delen met een breed publiek.

Waarom meedoen?

✔️ Trek nieuw talent aan

Of je nu op zoek bent naar extra handen in de keuken, getalenteerde gastvrijheidsmedewerkers of jonge stagiaires, door jouw bedrijf open te stellen, laat je mensen ervaren wat werken in de horeca écht inhoudt. Dit kan net dat duwtje in de rug zijn voor potentiële werknemers om voor jouw zaak te kiezen.

✔️ Versterk je lokale zichtbaarheid

Deel je verhaal, je unieke aanpak en waarom werken bij jou zo bijzonder is. Bezoekers krijgen een kijkje achter de schermen en proeven letterlijk de sfeer van jouw onderneming. Dit is een unieke gelegenheid om je te profileren als een aantrekkelijke werkgever binnen de regio.

✔️ Bepaal zelf de invulling

Of je nu kiest voor een rondleiding, een proeverij of een interactieve workshop, jij bepaalt hoe je jouw deuren openzet. Maak het zo laagdrempelig of exclusief als je wilt en bied geïnteresseerden een ervaring die ze niet snel vergeten.

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen bieden een mooie kans om jouw bedrijf te verbinden met de lokale gemeenschap, toekomstige medewerkers te ontmoeten en je netwerk uit te breiden.

Hoe doe je mee?

Bepaal jouw eigen programma en tijdstippen waarop je de deuren wilt openen. Dit kan variëren van een ochtend met kennismakingsgesprekken tot een middag vol culinaire workshops. Je kunt zelf kiezen wat het beste bij jouw zaak past.

Voor meer informatie en om je aan te melden, ga naar de website van Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen - Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen (kbbbd.nl)

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens