We zijn sinds gisteren live! Vanaf nu kunt u online uw waardevolle inbreng delen op www.denhaag.nl/meedenkenoverterrassen. Dit is uw kans om te adviseren over de toekomst van de Haagse terrassen. Geef uw mening tot en met 11 november!

Waarom uw deelname belangrijk is
De gemeente streeft naar een helder en uitvoerbaar beleid dat de levendigheid en aantrekkelijkheid van onze buitenruimtes bevordert, met aandacht voor toegankelijkheid en veiligheid. Uw ideeën zijn essentieel om deze doelen te bereiken!
Terrassen (denhaag.nl)

Help ons met het verspreiden van de boodschap
We hebben promomateriaal gemaakt, zoals bierviltjes, posters en flyers, om de betrokkenheid te vergroten. Door deze materialen op uw terras of in uw zaak te plaatsen, kunnen uw gasten en medewerkers eenvoudig hun mening geven. Dit helpt ons om de wensen en behoeften van de horeca en de bezoekers beter in kaart te brengen. Heeft u interesse in het promomateriaal? Neem dan contact op met Shazia Dhonré op 06 31 98 62 64 of via shazia.dhonre@denhaag.nl. Wij sturen de materialen op!

Kom langs en praat mee:
Naast online participatie zijn er ook drie momenten waarop u fysiek kunt binnenlopen met vragen of om uw mening te geven. Dit is een uitstekende kans om direct in gesprek te gaan over de plannen.

Data en locaties:

  • Maandag 21 oktober
    🕒 18:30 - 20:30 uur
    📍 Serre van het Kurhaus, Gevers Deynootplein 30, 2586 CK Den Haag (Scheveningen)
  • Maandag 4 november
    🕒 10:30 - 13:00 uur of 18:30 - 20:30 uur
    📍 Club 1660, ’t Goude Hooft, Dagelijkse Groenmarkt 13, 2513 AL Den Haag
  • Dinsdag 5 november (alleen voor bezoekers van de Haagse Horeca Beurs)
    🕒 11:30 - 18:00 uur
    📍 De Grote Kerk, Rond de Grote Kerk 12, 2513 AM Den Haag

Bekijk ook het filmpje van de wethouder
Uw stem is cruciaal, en wethouder Icar roept iedereen op om mee te denken! Kijk het filmpje en ontdek waarom uw inbreng zo belangrijk is: Het perfecte terras? - Denk met ons mee over de Haagse terrassen.

We kijken uit naar uw deelname!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens