Op 10 oktober is het de Dag van de Duurzaamheid. Ook in de horeca zijn duurzame oplossingen steeds relevanter, en het mooie is: je kunt hiermee niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook flink besparen op kosten.

Duurzaamheid biedt veel kansen om efficiënter te ondernemen, kosten te besparen en slim in te spelen op de groeiende vraag van gasten naar duurzame opties. Op de Dag van de Duurzaamheid vinden er in het hele land verschillende activiteiten plaats, om het belang van duurzame keuzes op verschillende gebieden, zoals energie, voeding, transport en onderwijs, te benadrukken. Als horecaondernemer kun je ook inzetten op duurzame praktijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Laat je inspireren door collega’s!
De Provincie Gelderland werkt samen met KHN aan een mooie duurzaamheidscampagne. In deze korte campagnefilms delen horecaondernemers hun ervaringen en geven praktische tips om zelf ook stappen te zetten: duurzaamheidstips en inspiratie.

Wil je meer weten over wat er gebeurt op het gebied van duurzaamheid in de horeca en hoe jij hierop kunt inspelen? Kijk dan op KHN Duurzame Horeca voor meer informatie en inspiratie.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens