Hoe zorg je ervoor dat je bekend staat als een aantrekkelijke werkgever waar medewerkers willen werken? Lees hier alles over employer branding.
Goed werkgeverschap
KHN zet zich in voor samenwerking tussen horeca en regionale onderwijsinstellingen voor goed beroepsonderwijs. Ook ligt de focus op goed werkgeverschap, en dat is meer dan alleen salaris. Daarnaast zet KHN in op goede arbeidsvoorwaarden en pensioenen en werkt KHN aan handvatten voor ondernemers om goed werkgeverschap vorm te geven.
‘Het gaat in de horeca om het creëren van momenten’
Zoals je als horecaondernemer wil dat je medewerkers met je gasten omgaan, zo wil je ook met je medewerkers omgaan. Een kelner die het niet naar zijn zin heeft, kan het onmogelijk leuk maken voor de mensen die een hapje of een drankje komen doen.
Zonder sollicitatiegesprek meteen aan de slag in de horeca
Geen sollicitatiebrief, kleurrijk cv of spannend sollicitatiegesprek, maar meteen aan de slag na een welkomstgesprek. Bij Joost d’Hondt van ’t Zusje in Terneuzen kunnen werkzoekenden meteen aan de slag. Is Open Hiring dé oplossing voor het personeelstekort in de horeca?