Regio Limburg organiseert een aantal trainingen en cursussen met uiteenlopende (actuele) onderwerpen op maat voor KHN-leden en hun medewerkers in de regio.

Gratis training omgaan met ongewenst gedrag en agressie - 5 november 2024 in Valkenburg
Helaas kun je in de horeca te maken krijgen met weerstand en agressief gedrag van gasten. Bijvoorbeeld gasten die eisen stellen of gasten die de instructies van jouw medewerkers niet opvolgen. In deze training leren jij en jouw medewerkers adequaat te reageren bij dit soort vervelende situaties. Zo bouw je aan jouw zelfvertrouwen en mentale weerbaarheid.
Meer informatie en aanmelden

Voorlichtingsbijeenkomst Mensenhandel en de horeca - 5 november in Roermond
Als eigenaar of manager van een hotel wil je natuurlijk dat jouw gasten zich veilig voelen. Helaas kunnen hotels soms onbedoeld een broedplaats worden voor mensenhandel. Daarom nodigen wij je uit voor een voorlichtingsbijeenkomst om te leren hoe je mensenhandel kunt signaleren, melden en voorkomen.
Leer waarschuwingssignalen van verdachte situaties in uw hotel te herkennen. Meld op tijd en leer welke stappen je kunt nemen om mogelijke slachtoffers te helpen en een veilige omgeving binnen uw hotel te creëren. Verklein de kans op mensenhandel binnen jouw hotel door preventieve maatregelen te nemen.
Meer informatie en aanmelden

Bhv-traning - 26 november 2024 in Venray
Bedrijfshulpverlening (bhv) is de hulp die wordt verleend bij ongewenste gebeurtenissen in een organisatie, die de veiligheid en/of gezondheid van de werknemers, maar ook gasten en andere aanwezigen bedreigen. Deze basistraining wordt gegeven door trainers van Veilig Ondernemen.
De training duurt een dagdeel. De ochtendtraining start om 09.00 uur (inloop 08.30 uur) en eindigt rond 12.00 uur (exclusief lunch). De middagtraining start om 13.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Na afloop ontvang je een certificaat.
Meer informatie en aanmelden

Spoedcursus Sociale Hygiëne - 2 december in Venray
De overheid heeft bepaald dat wanneer een bedrijf alcohol schenkt of verkoopt, een Alcohol Wet vergunning aangevraagd dient te worden bij de gemeente waar dit bedrijf gevestigd is.
Om deze Alcohol Wet vergunning te verkrijgen dient er een SVH Diploma Sociale Hygiëne overlegd te worden. Daarnaast moet er tijdens openingstijden te allen tijde een medewerker aanwezig te zijn die in het bezit is van het SVH Diploma Sociale Hygiëne. De cursus Sociale Hygiëne biedt de perfecte voorbereiding op het SVH examen om zo in het bezit te komen van dit diploma. In samenwerking met onze ledenvoordeelpartner HOC organiseert KHN Limburg daarom een aantrekkelijk geprijsde cursus Sociale Hygiëne.
Meer informatie en aanmelden

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens