Wat betekent voedselverspilling voor jouw bedrijf? Neem je eigen chef mee en ontdek hoe je voedsel en geld dat nu in de kliko verdwijnt kan benutten. Meld je aan!

Food waste

Denk je bij voedselverspilling aan een stinkende groene kliko? Dat beeld mag je snel vergeten. Tijdens het interactieve event neemt Thomas Luttikhold jou als horecaondernemer mee in de wereld van food waste.

Ben jij horeca ondernemer? Meld jezelf en je chef-kok aan voor dit event👉 https://lnkd.in/dQSaWS8C

Tijdens het event kijken we hoe je bij inkoop, mise en place en verkoop duurzaamheid integreert, voedselverspilling vermindert en je core business behoudt. Circulaire chef-kok Bryce Steba serveert na elk programmaonderdeel een gerecht en bewijst dat circulair koken dé toekomst is.

Food Waste

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens