In samenwerking met het Ministerie van Justitie en Veiligheid organiseren we in de Week van de Veiligheid, van 7 – 11 oktober, vijf ontbijtsessies. Tijdens deze sessies leer je onder andere hoe je beter kunt omgaan met agressie en geweld in jouw bedrijf.

Wat is het doel?

In de Week van de Veiligheid staat, net als vorig jaar, het belangrijke thema 'Agressie en Geweld tegen Ondernemers en Medewerkers' centraal. Tijdens de ontbijtsessies gaan we dieper in op hoe je als ondernemer en je medewerkers beter kunnen omgaan met agressie en geweld in de werkomgeving. We delen waardevolle inzichten, praktische tips en bieden ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Wie zijn er welkom?

Bestuursleden en leden van KHN, maar ook niet-aangesloten horecaondernemers en ondernemers vanuit de lokale BIZ / ondernemersvereniging, inclusief een medewerker.

Waar en wanneer vinden de ontbijtsessies plaats?

  • Maandag 7/10 Den Haag Nieuwspoort (opening van de Week van de Veiligheid, bijgewoond door de Minister van Justitie en Veiligheid, de voorzitter van MKB Nederland en de voorzitter van KHN)
  • Dinsdag 8/10 Rotterdam Van der Valk Blijdorp
  • Woensdag 9/10 Zaanstad Inntelhotel Zaandam
  • Donderdag 10/10 Utrecht Van der Valk Utrecht
  • Vrijdag 11/10 Eindhoven Van der Valk Eindhoven

Inlooptijd alle locaties vanaf 08:45, aanvang ontbijtsessie 09:00, einde 11:00. Voor alle sessies (behalve Den Haag) zijn uitrijkaarten beschikbaar.

Reserveer alvast deze datum in je agenda! Een uitnodiging met meer informatie, waaronder de sprekers, volgt binnenkort na je aanmelding. Je kan je hier aanmelden.

Gratis trainingen: Veiligheid voorop

Naast de ontbijtsessies bieden we diverse trainingen aan om ondernemers nog verder te ondersteunen op het gebied van veiligheid, waaronder de Gratis training omgaan met ongewenst gedrag en agressie en Gratis training overvalpreventie in de horeca.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens