Gemeente Den Haag en KHN Den Haag werken samen om de Haagse horeca te ondersteunen bij de verduurzaming van hun bedrijf, juist in de keuken. Er zijn er veel mogelijkheden om de menukaart van uw restaurant klaar te maken voor de toekomst.
De gerenommeerde chef-kok Jonathan Karpathios laat u tijdens de workshop zien wat de mogelijkheden zijn om uw keuken te verduurzamen en ook nog geld kunt besparen. Bijvoorbeeld door meer plantaardige gerechten aan te bieden, de balans tussen groente en vlees aan te passen en verspilling van eten te verminderen.
De gemeente biedt kosteloos een workshop aan op maandag 3 februari van 13.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie en aanmelden op Workshops menukaart van de toekomst - Duurzame stad Den Haag. Meld u zo snel mogelijk aan, want er is beperkte plek beschikbaar!
Doe ook mee aan de Duurzame Restaurantweek!
Van 3 tot en met 9 maart is de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. Gemeente Den Haag organiseert in die week de ‘Duurzame Restaurantweek’. Deelname aan deze week is een mooie kans om nieuwe, plantaardige gerechten aan uw menukaart toe te voegen. De gemeente zorgt deze week voor publiciteit voor de deelnemende restaurants. Meld uw restaurant uiterlijk 17 februari aan via een e-mail aan duurzaamondernemen@denhaag.nl.