Ben jij leermeester of wil je dit worden en nieuwsgierig naar wat generatie Z drijft? Hoe je generatieverschillen begrijpt en kunt omarmen? Of zou je graag je netwerk uitbreiden met collega-leermeesters en andere spelers in de branche? Meer leren over gastvrijheid, koffie, champagne?

Kom dan, kosteloos, naar de landelijke Dag van de Leermeester op donderdag 10 oktober 2024. Deze editie vindt plaats op het Horeca & Toerisme College van ROC Midden Nederland, goed bereikbaar gelegen in het midden van het land.

Opleiden en leren op de werkvloer is belangrijk om medewerkers binnen de branche te binden en te behouden. Maar de rollen en taken van de leermeesters veranderen continu. Met het event wil de organisatie (Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) en FNV Horeca) leermeesters in de horeca en hospitality beter voorbereiden op deze veranderende taken. Dit doen zij samen met opleiders uit de regio, zoals het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein.

Suzanne Staal, directeur van Horeca & Toerisme College: “De rol van leermeesters in de horeca en hospitality omvat steeds meer, aangezien vak, studenten en maatschappij continu veranderen. Reden genoeg dus voor ROC Midden Nederland, SVH en FNV Horeca om deze Dag van de Leermeester te organiseren.”

Wanneer: donderdag 10 oktober 2024
Tijd
: 9:30 - 16:30 uur
Waar: Horeca & Toerisme College, Newtonbaan 12 Nieuwegein

Programma

09:30 uur Ontvangst

10:00 uur Opening & welkom
Suzanne Staal, directeur van Horeca & Toerisme College / ROC Midden Nederland
Ricardo Eshuis, directeur van Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH)
Edwin Vlek, voorzitter van FNV Horeca

10.10 uur Samenwerken tussen generaties X, Y & Z
Steven Pont, Ontwikkelingspsycholoog en opvoedcoach

11.00 uur Pauze

11.15 uur Introductie in de Japanse keuken
Arjan Siemerink Chef-kok

12:00 uur Lunchpauze

13:00 uur Workshopronde 1

14:30 uur Workshopronde 2

16:00 uur Afsluiting met borrel en CuliQuiz

16.30 uur Einde

Workshops

Barista - Champagne - Duurzame inkoop - Verdieping Japanse keuken - Leermeester+ - Horeca CAO: ken je rechten en plichten.

Meld je hier aan voor dit gratis event

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens