Graag nodigen we je uit voor een tour langs verschillende horecaondernemingen in en rondom Nijmegen. Deze gezellige activiteit biedt jou de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij andere leden van KHN.

Tijdens de tour zullen we de gastvrijheid van diverse ondernemers ervaren en genieten van heerlijke happen en drankjes. Deze tour belooft niet alleen verrijkend te zijn voor je kennis van de branche, maar biedt ook een uitstekende gelegenheid om waardevolle contacten te leggen en ervaringen te delen met gelijkgestemde professionals.

Als extra thema hebben we gekozen voor de aanstaande zero emissie zones in Nijmegen en hoe we hier als ondernemers mee geconfronteerd gaan worden.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een inspirerende en gezellige dag te beleven.

Datum: 7 oktober
Tijd: 15:00 - +/- 21:00 uur

Startlocatie: Lume, Lange Hezelstraat 78

NB: Kom alsjeblieft met de fiets, want we bezoeken ook ondernemers buiten het centrum.

Vind je het leuk om mee te gaan? Bevestig je deelname dan uiterlijk op 30 september via dit formulier.

Heb je tips of suggesties over de activiteiten die wij organiseren of wil je je opgeven als deelnemende locatie? Dan horen wij dat graag, schiet ons even aan tijdens de tour of mail naar grootnijmegen@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens