Koninklijke Horeca Nederland (KHN) feliciteert Restaurant Charelli in Breda met haar 40-jarig lidmaatschap van de grootste branchevereniging van de horeca. De huidige eigenaren Ton en Mariëlla van Helden werden verrast en gefeliciteerd met dit prachtige jubileum.

Het ondernemersechtpaar Van Helden nam de bekende zaak in Breda een paar jaar geleden over, maar het lidmaatschap van KHN bleef. We gingen in gesprek met de ondernemers.

Meer zitplaatsen in tuin dan binnen
De zaak aan het Van Coothplein 35 staat er mooi bij. Wat opvalt is de gezellige moderne inrichting en de mooie grote bar en… achter in de zaak staan de deuren open en is een prachtige tuin zichtbaar. De tafels mooi opgedekt met linnen, het zonnetjes schijnt en bomen en parasols bieden de nodige schaduw. De knusse en beschutte tuin ziet er erg uitnodigend uit. “Je gelooft het misschien niet, maar we hebben buiten meer zitplaatsen dan binnen”, zegt Mariëlla, uitbater en het gezicht van de bediening.

Meesters in Tilburg
Haar man Ton staat al jarenlang in de keuken, maar heeft ook de scepter gezwaaid in andere keukens. “Voorheen hadden we heel lang een bedrijf in Tilburg, Meesters. Ook toen waren we al lid van KHN. We komen al met al wel in de buurt van die 40 jaar, al was het niet allemaal op deze locatie.” Mariëlla vult aan: “Hoe dan ook, het is leuk dat we met bloemen en bubbels in het zonnetje worden gezet. Erg attent van KHN, ook al is het jammer voor de vorige eigenaar dat deze de veertig jaar net niet heeft gehaald”.

Net iets anders
Het stel is still going strong. Het ondernemen in Breda bevalt ze erg goed. “De mensen hier zijn top en de loop zit er goed in. Er is net een nieuwe souschef aangenomen en we zijn ons weer aan het voorbereiden op een nieuwe kaart. We proberen net iets anders te zijn dan mainstream. We zijn geen fine dining, maar willen wel net een tikkeltje anders zijn. We maken alles zelf; vers bereid dus. En we werken graag met mooie producten. Zo hebben we een authentieke curry op de kaart staan, en een mooi stukje vis, rogvleugel, Dat is kwaliteit, daar rij je voor om.”

We wensen Ton & Mariëlla nog vele jaren van mooi en succesvol ondernemerschap toe!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens