Het bestuur van KHN Salland nodigt jou, als KHN-lid, samen met de organisatoren, Maikel Bosch, Niek Haarman, Ronald van Limbeek en Joost Meijerink van harte uit voor de horeca inspiratietour op maandag, 14 april 2025. Samen met jouw collega’s, partner en/of compagnon maak je een mooie toer door Twente, waarbij we niet alleen verschillende horecagelegenheden gaan bezoeken, maar waarbij we ook een bezoek brengen aan dé vleesfabriek in Enschede en een duurzame boerderij in Enter.
Tot vandaag hebben we de bestemming geheim gehouden maar nu lichten we alvast een tipje van de sluier op.
Wat we alvast kunnen verklappen:
11.30 uur - Verzamelen bij Hotel De Zwaan, Koffie/thee met wat lekkers
12.15 uur - Vertrek bus
• Bezoek vleesbedrijf Bolscher Enschede. Bedrijfspresentatie + exclusieve rondleiding door de slagerij
• Bezoek aan Harry’s Farm in Enter. Bezoek aan het Enterse Reggedal, waar ongeveer 100 Black Angus runderen grazen. Inzicht in de duurzame veehouderij en slachtprocessen
• Bezoek aan restaurant Vinck in Geesteren. Rondleiding door de wijngaard wijngaard, wijnproeverij en Shared Dining
• Bezoek aan café De Beiaard in Enschede. Bierproeverij en hapje/drankje
• Terugweg naar de bus, snacken bij De Muur in Enschede
22.00 - 22.30 uur - Vertrek met de bus naar Hotel De Zwaan
Heb je nog niet aangemeld? Geen paniek, dit kan nog, maar let op: vol = vol! Je hoeft geen eten of drinken mee te nemen; wij zorgen voor alles. De eigen bijdrage is € 50,00 en, in tegenstelling tot eerdere berichten, dient dit contant betaald te worden.
Aanmelden
Aanmelden via mail bij Joost: salland@khn.nl. Dit geldt ook voor eventuele dieetwensen.
Graag tot dan!