Het bestuur van KHN Salland nodigt jou, als KHN-lid, samen met de organisatoren, Maikel Bosch, Niek Haarman, Ronald van Limbeek en Joost Meijerink van harte uit voor de horeca inspiratietour op maandag, 14 april 2025. Samen met jouw collega’s, partner en/of compagnon maak je een mooie toer door Twente, waarbij we niet alleen verschillende horecagelegenheden gaan bezoeken, maar waarbij we ook een bezoek brengen aan dé vleesfabriek in Enschede en een duurzame boerderij in Enter.

Tot vandaag hebben we de bestemming geheim gehouden maar nu lichten we alvast een tipje van de sluier op.

Wat we alvast kunnen verklappen:
11.30 uur
- Verzamelen bij Hotel De Zwaan, Koffie/thee met wat lekkers

    12.15 uur - Vertrek bus
    Bezoek vleesbedrijf Bolscher Enschede. Bedrijfspresentatie + exclusieve rondleiding door de slagerij
    Bezoek aan Harry’s Farm in Enter. Bezoek aan het Enterse Reggedal, waar ongeveer 100 Black Angus runderen grazen. Inzicht in de duurzame veehouderij en slachtprocessen
    Bezoek aan restaurant Vinck in Geesteren. Rondleiding door de wijngaard wijngaard, wijnproeverij en Shared Dining
    Bezoek aan café De Beiaard in Enschede. Bierproeverij en hapje/drankje
    Terugweg naar de bus, snacken bij De Muur in Enschede

    22.00 - 22.30 uur
    - Vertrek met de bus naar Hotel De Zwaan

    Heb je nog niet aangemeld? Geen paniek, dit kan nog, maar let op: vol = vol! Je hoeft geen eten of drinken mee te nemen; wij zorgen voor alles. De eigen bijdrage is € 50,00 en, in tegenstelling tot eerdere berichten, dient dit contant betaald te worden.

    Aanmelden
    Aanmelden via mail bij Joost: salland@khn.nl. Dit geldt ook voor eventuele dieetwensen.

    Graag tot dan!

    Direct advies nodig?

    We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

    Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

    Contactgegevens