Leer in drie uur hoe je de hygiënecode correct toepast
Werken met voedsel en dranken vraagt om een verantwoorde en veilige aanpak. Volgens Europese wetgeving moeten alle levensmiddelenbedrijven voldoen aan de HACCP-beginselen. Voor de horeca zijn deze eisen uitgewerkt in de Hygiënecode. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) controleert regelmatig of de regels juist worden toegepast.
Iedere horecaondernemer die voedsel of drank bereidt, is wettelijk verplicht volgens de Hygiënecode te werken. KHN Amsterdam organiseert een praktische workshop van drie uur. Hierin leer je de belangrijkste regels uit de Hygiënecode toepassen en ontdek je hoe je voedselveiligheid en hygiëne binnen jouw bedrijf kunt waarborgen.
De workshop is bedoeld voor horecaondernemers en alle medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken. De workshop wordt ook in het Engels verzorgd, voor meer informatie en aanmelden zie deze pagina.
Aan het einde van de workshop:
De workshop duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook kun je dan eventueel een (incompany) afspraak inplannen om op een later moment één op één met de adviseur jouw horecabedrijf te doorlopen.
Het is aan te bevelen om een Hygiënecode boek te hebben en voor de workshop door te bladeren. Het is echter niet verplicht, maar wel handig. Het Hygiënecode boek is te bestellen via KHN | Hygiënecode voor de horeca met 70 euro korting. Mocht je in het bezit zijn van een Hygiënecode boek blader het dan voor de training een keer door. De registratieformulieren
uit het boek zijn ook te downloaden.
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.