Pak je agenda, want in september bieden wij opnieuw diverse trainingen aan in Amsterdam. Wacht niet te lang, want de ruimte is beperkt en de aanmeldingen gaan snel!

KHN Amsterdam organiseert diverse trainingen, cursussen en workshops exclusief voor leden én hun medewerkers in Amsterdam, Amstelland en Haarlemmermeer. Voor meer informatie en inschrijvingen, neem een kijkje op onze cursuspagina!

Cursusaanbod september

Bhv-training (1 dag + e-learning in Amsterdam) 4 en 17 september
Als werkgever ben je verplicht om maatregelen te treffen voor interne hulpverlening. Op grond hiervan moet je één of meer medewerkers aanwijzen als bedrijfshulpverlener. Deze medewerkers hebben de taak om in een situatie die de veiligheid of gezondheid in gevaar brengt, maatregelen te nemen om de schade zoveel mogelijk te beperken. De bedrijfshulpverlener heeft een voorpostfunctie voor de professionele hulpverleningsdiensten zoals de politie, brandweer en ambulancedienst. Deze bhv-training wordt ook in het Engels gegeven, kijk hier voor meer informatie.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden
voor de training op 4 september.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de training op 17 september.

Introductie AI in de horeca: Beginnerscursus op 18 september
Het doel is om eventuele angst voor AI weg te nemen en je aan te zetten om zelf te gaan experimenteren met deze technologie. Ontdek de mogelijkheden om met AI je bedrijfsvoering te verbeteren. De training is bedoeld voor ondernemers en medewerkers in de horeca die meer willen leren over de essentie en de toepassing van AI, en hoe je deze technologieën kunt inzetten voor het verbeteren van jouw bedrijf.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Cursus klussen in de horeca – Praktijkcursus elektra op 24 september
Heb je regelmatig een elektricien nodig? Die natuurlijk weer geen tijd heeft als er spoed bij is? Of betaal je regelmatig veel te veel geld voor een kleine reparatie? Hoe fijn zou het zijn als je kleine reparaties zelf kunt uitvoeren! De Openbare Werkplaats heeft een cursus ontwikkeld speciaal voor horecaondernemers en hun medewerkers. Je leert welke klusjes je zelf kunt uitvoeren en wanneer je toch beter een vakman kunt inschakelen. Er is ruimte voor vragen en om praktijkvoorbeelden te bespreken en te beoefenen.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Training Sociale Veiligheid op 30 september
Horeca en uitgaansgelegenheden vinden sociale veiligheid steeds belangrijker. Naast het zijn van een veilige plek voor hun bezoekers, speelt ook interne sociale veiligheid hierbij een rol. Om een veilige werkomgeving te creëren, is het nodig om over de juiste kennis en tools te beschikken. We bieden daarom in samenwerking met IVY by Sexmatters een Social Safety-training aan. Dit programma biedt handvatten aan horecapersoneel om situaties van sociale onveiligheid binnen het team te voorkomen en aan te kaarten. Zo kun je een sociaal veiligere en inclusievere werkplek creëren voor ieder teamlid.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

AI in de dagelijkse horeca-praktijk – gevorderden op 30 september
Deze training is ontworpen voor ondernemers en medewerkers in de horeca die al ervaring hebben met AI en klaar zijn om hun kennis naar een hoger niveau te tillen. Tijdens deze interactieve training van een halve dag leer je AI nog beter te benutten in je dagelijkse werkzaamheden.
We richten ons op gevorderde AI-toepassingen, waaronder beeldgeneratie en het gebruik van geavanceerde tools zoals GPT-4, om je inspiratie te geven voor het daadwerkelijk integreren van AI in jouw horecaonderneming.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Persoonlijk advies of maatwerk?

Wil je persoonlijk advies of maatwerk met betrekking tot trainingsaanbod en hoe je dat kunt inzetten in je eigen bedrijf? Neem dan contact op met regiomanager Nathalie ter Heide via n.terheide@khn.nl.

Neem bij overige vragen contact met ons op via khncursussen@khn.nl.

Bekijk hier het hele cursusaanbod van KHN Amsterdam

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens