KHN Amsterdam organiseert diverse trainingen, cursussen en workshops exclusief voor leden én hun medewerkers in Amsterdam, Amstelland en Haarlemmermeer. Wacht niet te lang met inschrijven, want de ruimte is beperkt en de aanmeldingen gaan snel!

KHN Amsterdam organiseert diverse trainingen, cursussen en workshops exclusief voor leden én hun medewerkers in Amsterdam, Amstelland en Haarlemmermeer. Voor meer informatie en inschrijvingen, neem een kijkje op onze cursuspagina!

Cursusaanbod oktober

Training Managementvaardigheden voor beginnend leidinggevenden - 1 oktober 2024
Als beginnend leidinggevende sta je voor de uitdaging om niet alleen het beste uit je team te halen, maar ook jezelf te ontwikkelen als effectieve leider. Onze training ‘Managementvaardigheden voor beginnend leidinggevenden’ is specifiek ontworpen om jou te helpen groeien in deze rol. In deze training zul je niet alleen de essentiële managementvaardigheden verwerven die je nodig hebt, maar ze ook direct toepassen aan de hand van inspirerende voorbeelden uit de branche. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te bouwen aan jouw succes.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Basiscursus arbeidsrecht & cao voor de horeca Amsterdam en omgeving - 2 oktober 2024
Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Hoe bepaal je het juiste loon? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca? Welke afspraken kun je maken met medewerkers over hun arbeidsovereenkomst? Tijdens deze cursus arbeidsrecht behandelen we in een halve dag de belangrijkste basisbeginselen voor werken met personeel in de horeca. De cursus is toegesneden op de horecapraktijk. Je krijgt praktische tips binnen de wettelijke mogelijkheden. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Training EHBDD 3 uur klassikaal - 7, 8 of 15 oktober 2024 also available in English on October14th 2024
De gemeente Amsterdam heeft aanvullende eisen gesteld aan dance-events in horecagelegenheden. Zo moet het personeel een training volgen op het gebied van ‘Eerste Hulp Bij Drank en Drugsongevallen’ (EHBDD). KHN Amsterdam biedt in samenwerking met Medical Support een training aan. Jij en/of jouw medewerkers leren om afwijkend gedrag te herkennen en adequaat te handelen. De training is bedoeld voor horecaondernemers en hun medewerkers die met personen onder invloed van drank en/of drugs in aanraking kunnen komen.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor 7 oktober.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor 8 oktober.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor 15 oktober.

Amsterdam has set additional requirements for dance events in the hospitality industry. For example, the staff must follow a 'First Aid for Drinking and Drug Accidents' training (EHBDD). KHN Amsterdam offers this training in collaboration with Medical Support. You and/or your employees will learn to recognise deviant behavior and how to act appropriately.
Click here for more information an register for October14th.

Training Sociaal Leiderschap - 8 oktober 2024
Het personeel van horeca en uitgaansgelegenheden vindt sociale veiligheid steeds belangrijker. Naast het zijn van een veilige plek voor bezoekers speelt ook interne sociale veiligheid hierbij een rol. Om een veilige werkomgeving te creëren als leidinggevende is het nodig om over de juiste kennis en tools te beschikken. We bieden daarom in samenwerking met IVY by Sexmatters een Social Leadership training aan. Een programma dat handvatten biedt aan leidinggevenden van horeca en uitgaansgelegenheden om een goed voorbeeld te geven en juist met incidenten van sociale onveiligheid op de werkvloer om te gaan. Met als doel een sociaal veiligere en inclusievere werkplek creëren voor het gehele team.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Dossieropbouw & ontslag - 9 oktober 2024
Je wilt een goede werkgever zijn en tegelijkertijd voorbereid zijn als je tot ontslag wilt overgaan. En je weet welke acties je moet ondernemen voordat je tot ontslag kan overgaan. Je krijgt praktische tips in begrijpelijke taal. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen. Deze cursus is een verdieping op de cursus arbeidsrecht & cao voor de horeca.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Introductie AI in de horeca: Beginnerscursus op 14 oktober 2024
Het doel is om eventuele angst voor AI weg te nemen en je aan te zetten om zelf te gaan experimenteren met deze technologie. Ontdek de mogelijkheden om met AI je bedrijfsvoering te verbeteren. De training is bedoeld voor ondernemers en medewerkers in de horeca die meer willen leren over de essentie en de toepassing van AI, en hoe je deze technologieën kunt inzetten voor het verbeteren van jouw bedrijf.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Cursus klussen in de horeca – Praktijkcursus loodgieten - 14 oktober 2024
Heb je regelmatig een loodgieter nodig? Die weer net geen tijd heeft als er spoed bij is? Of betaal je regelmatig veel te veel geld voor een kleine reparatie? Hoe fijn zou het zijn als je kleine reparaties zelf kunt uitvoeren! De Openbare Werkplaats heeft een cursus ontwikkeld speciaal voor horecaondernemers en hun medewerkers. Je leert welke klusjes je zelf kunt uitvoeren en wanneer je toch beter een vakman kunt inschakelen. Er is ruimte voor vragen en om praktijkvoorbeelden te bespreken en te beoefenen.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Training Managementvaardigheden ‘versterk je leiderschap’ - 15 oktober 2024
Speciaal voor ervaren leidinggevenden, die hun leiderschapsvaardigheden willen verfijnen en optimaliseren, hebben we deze training ontwikkeld.Je wilt een team waarmee je het wow-effect krijgt. Een team met medewerkers die graag bij je werken, werkplezier uitstralen, excelleren en groeien in hun ontwikkeling. Als manager is het een uitdaging om zo’n cultuur en topteam te realiseren en invulling te geven aan de wisselende behoeftes van je collega’s. Met deze training bieden we inzichten en praktische hulpmiddelen die bijdragen aan dit doel. Er wordt uitgebreid ingegaan op communicatie- en managementvaardigheden. Er is veel aandacht en ruimte om het geleerde direct praktisch toe te passen en te oefenen met een acteur aan de hand van jouw eigen casuïstiek.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

AI toegespitst op HR binnen de horeca - 21 oktober 2024
Deze cursus is bedoeld voor HR-medewerkers in de horeca die willen leren hoe AI hun dagelijkse werkzaamheden kan vereenvoudigen en verbeteren. In deze interactieve training van een halve dag ontdek je hoe AI kan worden ingezet om HR-processen binnen de horeca te stroomlijnen en te verbeteren. We beginnen met de basis van AI en Generatieve AI en verkennen vervolgens hoe je deze technologieën praktisch toe kunt passen in HR-taken zoals werving, emailcorrespondentie en het ontwikkelen van compliance- en leermateriaal.
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Persoonlijk advies of maatwerk?

Wens je persoonlijk advies of maatwerk met betrekking tot ons trainingsaanbod en de implementatie daarvan binnen jouw bedrijf? Neem dan contact op met regiomanager Nathalie ter Heide via n.terheide@khn.nl. Voor overige vragen kun je ons bereiken via khncursussen@khn.nl.

Bekijk hier het hele cursusaanbod van KHN Amsterdam

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens