KHN organiseert het komende half jaar 4 inspiratiesessies verspreid over het land met verschillende thema’s, waar jij als lid van KHN kosteloos aan mag deelnemen.

Save the date: woensdag 20 november

Even uit je bedrijf, na de file weg en voor de file terug op de zaak, om je samen met collega horecaondernemers te laten inspireren. Een sessie waarbij je kennismaakt met de meest groene evenementenlocatie van Nederland, waar de ondernemer je vertelt hoe zij omgaan met duurzaamheid, waar je een kijkje in de ‘keuken’ krijgt en waar we op safari gaan tussen 50 tinten groen. Een sessie waarbij een spreker je inspireert over de aanpak van duurzaamheid in jouw bedrijf. Welke lessen neem jij mee als je vol energie en na een heerlijke lunch weer terug naar jouw horecazaak gaat? Dat is de KHN Inspiratiesessie 50 tinten groen, waarvoor wij je van harte uitnodigen.

Inspiratiesessies

KHN organiseert het komende half jaar 4 inspiratiesessies verspreid over het land met verschillende thema’s, waar jij als lid van KHN kosteloos aan mag deelnemen. Dit is de eerste inspiratiesessie van die reeks. De uitnodiging met aanmeldlink volgt nog, noteer jij alvast de datum in je agenda? We zien je graag bij Inspyrium!


50 tinten groen