Van 8 tot en met 11 januari was het weer tijd voor de grootste horecavakbeurs van Nederland: Horecava. We kijken terug op een fantastische week vol ontmoetingen, spannende wedstrijden en veel enthousiaste ondernemers die lid zijn geworden van KHN.
Natuurlijk bedanken we alle leden en bezoekers van onze stand voor de goede gesprekken en de gezelligheid. En onze sponsoren en partners met wie we deze week samen tot een succes hebben gemaakt. We kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan voor Horecava 2025, maar voor nu blikken we graag met je terug op een mooie week.
Was jij erbij? Dan zijn we erg benieuwd naar je mening! Vul onze enquête in, dat kost je maar een paar minuten.
We begonnen de beurs met onze jaarlijkse persconferentie. Voorzitter Marijke Vuik nam de aanwezige journalisten en andere geïnteresseerden mee in een terugblik op horecajaar 2023. En natuurlijk keken we samen vooruit naar 2024. De belangrijkste conclusie? De omzet in de horeca steeg flink, maar de marges staan onder druk. Lees meer.
Natuurlijk vond op maandagavond de nieuwjaarsreceptie voor onze leden plaats. Samen proosten we op het nieuwe jaar. We kijken terug op een zeer geslaagde borrel met heel veel enthousiaste leden.
Natuurlijk vonden er weer verschillende spannende wedstrijden plaats op de beurs. Zoals het NK de Lekkerste Wedstrijden, waar we trotse partner van zijn. We feliciteren alle winnaars van harte:
En dan was er nog de finale van het NK Biertappen. Ramon de Klein mag zichzelf de beste biertapper van Nederland noemen. Hij tapte het beste biertje van Nederland en versloeg 48 concullega’s tijdens de finale.
Op onze stand werden we zoals ieder jaar vergezeld door verschillende van onze voordeelpartners. Ze stonden voor je klaar met informatie en advies. Zo kon je kennismaken met een van de horecarobots van Fulin, ontdekken wat de voordelen zijn van muziekstreamingsdienst Tunify en in gesprek met de adviseurs van KHN Verzekeringen. Bekijk de volledige lijst met aanwezige partners.
Naast onze partners kon je ook veel KHN’ers spotten op de beurs. Zoals leden van het serviceteam en de backoffice, regiomanagers en adviseurs van KHN Advies. Zij stonden horecaondernemers vier dagen lang te woord en beantwoorden al jullie vragen.
We hebben ook ontzettend veel inspiratie opgegaan op de beurs. En wij niet alleen. Ook Food Inspiration hoofdredacteur Maaike de Reuver was aanwezig en deelt haar inzichten met ons.