Dinsdag 12 november komt steeds dichterbij en hoe leuk is het dat we niet met één maar met twee afdelingen naar het Noorden gaan? Wij zijn enthousiast, de bedrijven waar we op bezoek gaan zijn enthousiast… Ben jij er ook bij?

We lichten alvast een tipje van de sluier op, maar de rest houden we graag geheim! Tijdens de inspiratietour naar Groningen krijg je antwoorden op vragen zoals: hoe combineer je vakmanschap en innovatie? Hoe breng je de kern van je bedrijf over met storytelling? En hoe sterk is jouw branding?

Wat we alvast kunnen verklappen:
• Smooth Brothers: Drie broers, drie succesvolle zaken. Ziki, één van hen, deelt zijn marketinginzichten vanuit zijn studie in de VS over branding en community building.
• Mr. Mofongo: Ben jij klaar om de toekomst van de horeca te ervaren? Ontdek deze hotspot met een eigen distilleerderij en een robot-cocktailarm die op spectaculaire wijze de meest verrassende cocktails mixt.
• Skybar in het Forum: De plek waar branding, cultuur en beleving samenkomen, met een adembenemend uitzicht.

Voordat we om 10.00 uur de bus instappen om onze collega’s in Hardenberg op te halen en door te rijden naar die prachtige stad in het Noorden, hebben we nog een hele korte Algemene Ledenvergadering van KHN Ommen bij Lokaal 1832 op de Markt in Ommen.

Heb je je nog niet aangemeld? Geen paniek, dit kan nog tot en met 1 november. Maar let op: vol = vol! Je hoeft geen eten of drinken mee te nemen; wij zorgen voor alles. Deelname is gratis!

Aanmelden via mail bij Romy: romy@troubadour-hardenberg.nl of per whatsapp bij KHN-bestuurslid van KHN Hardenberg, Gert Bakker (tel. 06-15677143).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens