Lekker ondernemen doe je samen met KHN

Als horecaondernemer moet je van alle markten thuis zijn. Personeelsmanager, marketingmanager, onderhandelaar – je bent het allemaal. En bij al die taken kun je ongetwijfeld wel wat hulp gebruiken. Word daarom lid van KHN. Wij adviseren, ontzorgen en helpen je kosten besparen. Benieuwd naar de ervaringen van collega horecaondernemers? Lees op deze pagina wie jou voorging en nu al profiteert van onze voordelen.

Bekijk onze lidmaatschappen!

Ervaringen van onze leden

Brownies shot 3
In the spotlight: Brownies & Downies Uithoorn. Eigenaar Frans van Gunst: “Ik ben lid ...
Lees meer
Due tempi shot 4
In the spotlight: Esplanade di Due Tempi. Eigenaar Jacco Hogenhout vertelt waarom hij...
Lees meer
Karel V shot 2
In the spotlight: Grand Hotel Karel V. General Manager Leo Hollman vertelt waarom hij...
Lees meer
Spoorhuis shot 3
In the spotlight: Michel de Meijer, eigenaar van Het Spoorhuis Uithoorn. Michel raad...
Lees meer
Pand 33 shot 3
In the spotlight: Ditmar Zuiderhoek, eigenaar van Pand 33. Waarom is Pand 33 lid van ...
Lees meer
VadeVi shot
In the spotlight: Restaurant VadeVi in Uithoorn. Waarom is VadeVi lid van KHN? En wel...
Lees meer