Gastvrijheid zit in jouw bloed; je bent op je best als je mensen blij kunt maken. Wil jij een nieuwe horecazaak starten? KHN helpt je graag op weg. Als ondernemer wordt je uitgedaagd om creatief en flexibel te zijn, maar voor het starten van een horecabedrijf zijn altijd een aantal basis ingrediënten nodig. Bijvoorbeeld een ondernemingsplan, de financiën, de juiste vergunningen en verplichte heffingen en licenties. Daar kunnen wij je bij helpen.
Onze kennis en ervaring delen we graag! Speciaal voor jou hebben we een gratis KHN ondernemersgids gemaakt over starten in de horeca. Gebruik onze kennis en ervaring om in de startblokken te komen.
De KHN ondernemersgids staat vol met relevante onderwerpen die er op zijn gericht om jou een vliegende start in de horeca te laten maken. Verschillende specialisten van KHN hebben meegedacht over de inhoud om jou een duwtje in de goede richting te geven.
De ondernemersgids bieden we jou gratis aan en bevat alle informatie met betrekking tot:
Met deze gids heb je alle tools en kennis in handen die je nodig hebt om succesvol te starten in de horeca. Bovendien bevat de gids handige checklists gericht op verschillende typen horecagelegenheden. En een tijdlijn met daarin alle opeenvolgende stappen die je moet zetten voordat je zaak open kan.
Klaar voor een vliegende start? Download de KHN ondernemersgids en maak van jouw droom de realiteit. KHN leden downloaden de gids gratis op MijnKHN: Download gratis op MijnKHN. Nog geen lid van KHN? Vul dan het onderstaand formulier in om de gids gratis te downloaden.