Training voor beginnend leiderschap

Een tweedaagse training voor beginnend leiderschap. In deze training wordt de basiskennis behandeld die nodig is om mensen aan te sturen, een team te leiden en met de horeca-drukte om te gaan. Professioneel Leidinggeven in de horeca is een vak apart.

De training is bedoeld voor:

  • Beginnend leidinggevenden (minder dan 2 jaar ervaring)
  • Ondernemers/eigenaren die zelf werkzaam zijn op de vloer

Heb je een leidinggevende functie gekregen?

Dat verandert de zaak. Mensen aansturen, een team leiden en met de horeca drukte omgaan.
Luisteren je medewerkers wel naar je? Zijn ze gemotiveerd en betrokken? Werkt het team zoals jij dat wilt? Weet je hoe je het beste uit je collega’s haalt? Een professionele leidinggevende maakt goed gebruik van zijn mensenkennis en zelfkennis, zodat hij op een heel natuurlijke manier de leiding neemt. Of nóg beter: de leiding krijgt. Ben je al chef, maar wil je ook weten hoe je een goede baas wordt? Dan is deze training geknipt voor jou.

Meer plezier, betere resultaten. Pure winst voor jou en je hele team

De tweedaagse training ‘Professioneel Leidinggeven’ is speciaal ontwikkeld voor managers en leidinggevenden die zijn doorgegroeid vanaf de werkvloer. Door de praktische aanpak zijn de lessen direct toepasbaar in het bedrijf waar jij werkt. Je leert op een praktische manier hoe je collega’s stimuleert, motiveert en scherp houdt. Je ontdekt je eigen kwaliteiten en hoe je het talent van je medewerkers het beste tot zijn recht laat komen.

Hoe ziet de training eruit?

Dag 1: 09.30 tot 17.00 uur
- Interactieve psychologische mindgames
- Korte diepe interviews
- Situationeel Leidinggeven
- Goed delegeren, minder controleren
- Behandelen theorie / e-learning
- Effectief basis gedrag van een leidinggevende.

Dag 2: 09.30 tot 17.00 uur
- Gouden Cirkel van Simon Sinek
- Hoe motiveer je je werknemers?
- Behandeling ego-posities
- Behandeling drama driehoek
- Rollenspel situaties uit de praktijk
- Hoe complimenteer je je collega’s?

Cursusdata

  • 24 en 25 maart 2025
  • 28 en 29 april 2025
  • 2 en 3 juni 2025

    Hoeveel deelnemers doen er mee?

    Tussen de 6-16 deelnemers.

    Aanvullend lesmateriaal

    E-learning (inclusief 1-jarige licentie).

    Toelatingseisen

    Voldoende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist.

    Cursuslocatie

    Horeca Academie
    Anna van Hannoverstraat 4
    2595 BJ Den Haag
    Parkeermogelijkheden

    Kosten en betaling

    • Leden € 775
    • Niet leden € 825

    Prijzen zijn per persoon en exclusief BTW. Inclusief certificaat van deelname, trainingsmateriaal, lunches, koffie en thee. Er zijn geen bijkomende kosten. Eventuele kosten voor een overnachting vallen buiten de training en zijn voor eigen rekening. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden wordt gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.

      Heb je nog vragen?

      Voor vragen kun je contact met ons opnemen via khncursussen@khn.nl.

      Afmelden

      Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze voorwaarden.

      Meer trainingen in de Regio Zuid-Holland