Online HACCP-training (video-training) voor horecaondernemers en medewerkers

Ieder horecabedrijf dat voedsel bereidt is verplicht om te werken volgens de Hygiënecode voor de Horeca. Iedere horecamedewerker moet een training of instructie hebben gehad op het gebied van voedselveiligheid. Met deze video training trainen wij jouw medewerkers zodat jij je kunt richten op andere zaken binnen het bedrijf.

Na het volgen van deze Online HACCP-training hebben jouw medewerkers de noodzakelijke kennis op het gebied van HACCP en voedselveiligheid, weten zij waar de NVWA bij controle op let en kunnen ze voorkomen dat jouw gasten ziek worden.

Voor wie?

De Online HACCP-training (video-training) is voor horecaondernemers en hun medewerkers.

Inhoud van de HACCP-training

In deze video training komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

  • Module 1: Introductie
  • Module 2: Hygiënecode voor de Horeca
  • Module 3: Aantoonbaar voedselveilig werken + Kennistest 1
  • Module 4: Basisvoorwaarden - Inrichtingseisen
  • Module 5: Basisvoorwaarden – Training en instructie
  • Module 6: Basisvoorwaarden – Persoonlijke hygiëne
  • Module 7: Basisvoorwaarden – Temperatuurbeheersing
  • Module 8: Basisvoorwaarden – Schoonmaak
  • Module 9: Basisvoorwaarden – Kruisbesmetting
  • Module 10: Basisvoorwaarden – Ongedierte en afval + Kennistest 2
  • Module 11: Processtappen – Inkoop
  • Module 12: Processtappen – Producten opslaan
  • Module 13: Processtappen – Bereiden en presenteren van gerechten
  • Module 14: Processtappen – Risicovolle producten
  • Module 15: Processtappen – Bar en hygiëne + Kennistest 3
  • Module 16: Extra’s
  • HACCP Toets

Programma

Na ontvangst van de aanmelding en betaling ontvang je per post de Hygiënecode voor de Horeca (2016). Per mail ontvang je de toegangscodes voor de Online HACCP-training (video training) en kun je direct aan de slag!

De video-training bestaat uit ongeveer 25 korte videolessen van max. 6 minuten. Deze worden afgewisseld met 3 kennistoetsen van 10 vragen. En als je nog vragen hebt, kun je deze eenvoudig aan je trainer stellen via de online chatmodule. De totale trainingsduur is ongeveer 2 – 4 uur.

HACCP-toets

Aan het einde van de video-training sluit je af met de HACCP-toets. De toets bestaat uit 30 meerkeuzevragen waarvan je er minimaal 18 goed moet hebben om het HACCP-certificaat te behalen. De toets maak je online en hiervoor hoef je niet naar een examenlocatie. Wanneer je geslaagd bent voor de toets ontvang je binnen 2 dagen je HACCP-certificaat.

Kosten & betaling

Deze training wordt aangeboden door HOC.nl. Horeca Opleidingscentrum (HOC) is preferred supplier van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) op het gebied van horeca opleidingen. Leden van KHN ontvangen maar liefst 15% korting op het lesgeld van alle (online) cursussen van HOC!

De kosten voor de Online HACCP Training (video training), Hygiënecodeboek voor de Horeca en certificeringskosten bedragen voor KHN-leden € 255. Exclusief Hygiënecodeboek voor de Horeca bedragen de kosten voor KHN-leden € 205. Niet-KHN-leden betalen € 285. Na ontvangst van de aanmelding ontvang je een factuur.

Aanmelden of meer weten?

Je kunt jezelf en/of je medewerker(s) direct hier aanmelden voor de Online HACCP Training. Heb je nog vragen over deze training? Neem dan contact op met ons Sales & Service team via 085 – 202 66 66 of info@hoc.nl

Meer trainingen HOC.nl