In de 1-daagse HACCP cursus behandelen we alle regels in de Hygiënecode op een praktijkgerichte manier. Na het volgen van de cursus voldoe je aan de eisen die in de Warenwet worden gesteld en beschik je over alle kennis die je nodig hebt om voedsel veilig te bereiden.
Na het volgen van de klassikale HACCP Cursus ben in staat om een HACCP systeem op te zetten of verbeteringen aan te brengen aan het bestaande HACCP systeem. Je kent de basisvoorwaarden en de processtappen uit de Hygiënecode voor de Horeca en hoe je deze moet toepassen in jouw bedrijf. Daarnaast ben je je meer bewust van het belang van goede voedselhygiëne en voedselveiligheid.
Programma
De klassikale cursus HACCP bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 15.00 uur met aansluitend de HACCP Toets van 15.00 uur tot (uiterlijk) 16.00 uur.
Tijdens de cursus worden alle belangrijke zaken uit het Hygiënecode voor de Horeca behandeld. Cursusonderwerpen die (o.a.) aan bod komen:
HACCP Toets
De toets wordt door de trainer op locatie nagekeken en bij een voldoende resultaat ontvang je het HACCP Certificaat direct.
Kosten en betaling
- Leden KHN € 315,00
- Niet leden KHN € 360,00
Prijzen zijn per persoon inclusief lunch en exclusief btw. Deelnemers ontvangen na afloop van de training een factuur.
Annulering
Indien een deelnemer korter dan zeven werkdagen voor de training annuleert, dan gelden de volgende regels:
Zie ook onze annuleringsvoorwaarden.