Heb je regelmatig een klusjesman nodig? Die natuurlijk weer geen tijd heeft als er spoed bij is? Of betaal je regelmatig veel te veel geld voor een kleine reparatie? Hoe fijn zou het zijn als je kleine reparaties zelf kunt uitvoeren!
De Openbare Werkplaats heeft een cursus ontwikkeld speciaal voor horecaondernemers en hun medewerkers. Je leert welke klusjes je zelf kunt uitvoeren en wanneer je toch beter een vakman kunt inschakelen. Er is ruimte voor vragen en om praktijkvoorbeelden te bespreken en te beoefenen.
Duur: 1 dagdeel van 13.00 tot 17.00 uur.
Doel: Zelfstandig kleine klusjes kunnen uitvoeren
Doelgroep: ondernemers en medewerkers in de horeca die kleine en acute klusjes willen uitvoeren.
Niveau: Basis
De cursus is inclusief materiaal. Doe wat oudere kleren aan en eventueel een warme trui. Het is in de werkplaats maximaal 16 graden.
De cursussen zijn voor een deel vraaggestuurd. De volgorde van onderwerpen en de aandacht per onderdeel kan verschillen, afhankelijk van de behoefte van de deelnemers.
Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden wordt gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.
Let op! Deze cursus is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directe omgeving. Als je niet binnen deze doelgroep valt, verzoeken wij je een e-mail te sturen aan khncursussen@khn.nl, wij kunnen je dan op de wachtlijst plaatsen.