Tijdens de ééndaagse Klassikale Cursus Allergenen leren we jou alles over de 14 wettelijk verplichte Allergenen, wat het verschil is tussen een voedselallergie en een voedselintolerantie, hoe je allergeneninformatie kuntverzamelen en registreren en hoe je op een goede manier allergeneninformatie kunt communiceren.
Na het volgen van de klassikale Allergenen Cursus ben je in staat om een Allergenen Management Systeem op te zetten of verbeteringen aan te brengen aan het bestaande systeem. Je kent de 14 wettelijk verplichte allergenen, weet het verschil tussen een voedselallergie en een voedselintolerantie en hoe je gasten op de juiste manier kunt informeren over allergenen.
De cursus is bedoeld voor horecaondernemers en medewerkers die te maken hebben met het bereiden van eten en drinken.
Tijdens de cursus worden alle belangrijke zaken over Allergenen behandeld.
Cursusonderwerpen die (o.a.) aan bod komen:
Programma
De klassikale cursus Allergenen bestaat uit 1 dag van 10.00 uur tot 15.00 uur met aansluitend de Allergenen Toets van 15.00 uur tot (uiterlijk) 16.00 uur.
Allergenen Toets
De toets wordt door de trainer op locatie nagekeken en bij een voldoende resultaat ontvang je het Allergenen Certificaat direct.
Kosten en betaling
- Leden KHN € 315,00
- Niet leden KHN € 360,00
Prijzen zijn per persoon inclusief lunch en exclusief btw. Deelnemers ontvangen na afloop van de training een factuur.
Annulering
Indien een deelnemer korter dan zeven werkdagen voor de training annuleert, dan gelden de volgende regels:
Zie ook onze annuleringsvoorwaarden.