Waar moet je op letten bij het aannemen van personeel? Hoe bepaal je het juiste loon? Welke bijzondere regels gelden voor personeel in de horeca? Welke afspraken kun je maken met medewerkers over hun arbeidsovereenkomst?
Tijdens deze cursus arbeidsrecht behandelen we in een halve dag de belangrijkste basisbeginselen voor werken met personeel in de horeca. De cursus is toegesneden op de horecapraktijk. Je krijgt praktische tips binnen de wettelijke mogelijkheden. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen.
Duur: 09.30 tot 12.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur)
Doelgroep: horecaondernemers, leidinggevenden en HR-medewerkers
Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden worden gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.
Let op! Deze training is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directe omgeving. Als je niet binnen deze doelgroep valt, kun je een e-mail sturen, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.
Meer cursussen in Amsterdam