Wat kan en mag als jouw medewerker zich ziek meldt? En wat mag je van je medewerker verwachten tijdens zijn ziekte?
Na deze cursus weet je:
Je krijgt praktische tips in begrijpelijke taal. Er is voldoende gelegenheid om jouw eigen praktijkervaringen in te brengen en ervaringen uit te wisselen.
Deze cursus is een verdieping op de cursus arbeidsrecht & cao voor de horeca.
Duur: 09.30 tot 12.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur)
Doelgroep: horecaondernemers, leidinggevenden en HR-medewerkers
Prijzen zijn per persoon en exclusief btw. Leden ontvangen na afloop van de cursus een factuur. Niet-leden worden gevraagd direct af te rekenen bij aanmelding via de betaallink in het aanmeldformulier.
Als horecaondernemer weet je als geen ander dat lastminute-afzeggingen vaak tot onnodige kosten leiden. Daarom heeft KHN een annuleringsregeling die geldt bij inschrijving voor cursussen, workshops en trainingen. Zorg dat je op de hoogte bent van onze annuleringsvoorwaarden.
Let op! Deze training is exclusief voor leden van KHN Amsterdam en directe omgeving. Indien je niet binnen deze doelgroep valt, kun je een e-mail sturen, je wordt dan op de wachtlijst geplaatst.